Streaming works but recording does not

Windows MediaCenter as a DVBLink client

Streaming works but recording does not

Postby foakss » Mon Feb 08, 2016 10:07 pm

Connecting to a DVBLink Windows server wmc live tv works perfectly but recording does not.
My DVBLink server has 4 S2 tuners and 4 DVB-C tuners.
The client WMC recording history shows the client tries all 4 tuners but all fail with error 0x80070015 (device not found)
The DVBLink client logfile shows "readrequestresponse() returned 12017"
The server logfile actually shows http write errors at the same timestamp.

My DVBLink server is windows home server 2011, tuners are 4 channel network tuners (S2: Telestar Digibit R, DVB-C: HDHomeRun 4DC)
The server is running as a VM on VMWare esxi 6.0

DVBLink version is 5.5.0

Logfiles attached
dvblink_client.zip
client log
(1.99 KiB) Downloaded 138 times

dvblink-log-20160208-2155.zip
server log
(128.83 KiB) Downloaded 141 times
foakss
 
Posts: 3
Joined: Mon Feb 08, 2016 7:34 pm


Re: Streaming works but recording does not

Postby the_man » Tue Feb 09, 2016 12:01 pm

At the DVBLink server side all looks good.
Please, set the recording at the TV And Media Library (Web-cliet) and go to the Monitoring tab, observe the behaviour. Is a new stream appear?
NETGEAR RNDU2000; Synology DS112j, DS 212j, DS213+, DS 712+; Western Digital WD ex2; Asustor AS3, RPI2 ...
PCTV 460,461e,292e; TT 4400, 4650CI;DVBSKy S960; DD octopus net; Inverto sat2ip multibox; TBS DVB-C ...
the_man
 
Posts: 4696
Joined: Mon Dec 02, 2013 1:11 pm

Re: Streaming works but recording does not

Postby foakss » Tue Feb 09, 2016 6:51 pm

No, the stream does not appear.
foakss
 
Posts: 3
Joined: Mon Feb 08, 2016 7:34 pm

Re: Streaming works but recording does not

Postby foakss » Fri Feb 12, 2016 6:31 pm

arghhh....

Recording location was set to non existing drive. :oops:
foakss
 
Posts: 3
Joined: Mon Feb 08, 2016 7:34 pm


Return to Windows MediaCenter

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron