Run MCE client on the PC which is also the server?

Windows MediaCenter as a DVBLink client

Run MCE client on the PC which is also the server?

Postby tricky » Sun Jan 17, 2016 3:36 pm

Hi All,

I'm running DVBlogic server on my HTPC and everything works fine in Kodi, but I would like to use WMC as client.

I'm running Windows 8.1 with both software packages installed:
DVBLink Server 5.5.0 12217
DVBLink TVSource 5.5.0 12217

I've added all tuners in WMC, it did complain about the PlayReady and didn't find any channels. I found that you can sync the channels, but I don't have any DVBlogic installed in my Extra's section. When I'm tying to install the client it saids that I already have the server running on the system.

My questions:
Is it possible to use MCE on the PC which is also the server?
If so, How do I get the DVBlogic in my extra section?

Thank you very much for your help!
tricky
 
Posts: 1
Joined: Sun Jan 17, 2016 3:27 pm


Re: Run MCE client on the PC which is also the server?

Postby Videonisse » Sun Jan 17, 2016 4:40 pm

Yes its probably the most common solution to run both on same Win PC. You should not install the network client, only Dvblink Server. I would try to just install server one more time.

If you will just use WMC as client, you can change settings to mc_recorder and gain usability in regards of record from Guide etc.
Win 7 64-bit SP1, Intel i5-3570K 3,4GHz HD 4000 Graphics, 6GB, TBS 6984 S2 Quad,TBS 6280 T2 Dual
DVBLink 5.5.0 Connect & TVSource (mc_recorder), CD S Thor 0.8W,FTA Aastra 19.2E, S FTA T2, ACAMD 0.6.2
Clients iPhone 4S 5S 6S, iPad2 iOS 9,Win 7 PCs
Videonisse
 
Posts: 573
Joined: Mon Nov 21, 2011 10:29 pm
Location: Stocholm, sweden


Return to Windows MediaCenter

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest