DVBLink TVSource 5.1.0 doesn`t detect SAT>IP server

DVBLink TV Server for WD NAS is discussed here!

DVBLink TVSource 5.1.0 doesn`t detect SAT>IP server

Postby Juergen » Fri May 15, 2015 9:55 am

I am using the products ‘DVBLink Server’ and ‘DVBLink TVSource ’ on my 'WD-MyCloud EX2' (with actual firmware version 1.05.30) for TV recording from the source ‘MEGASAT SAT>IP-Server 2’ (with the actual firmware version 0107). After updating the products from software version 5.0.0 to 5.1.0 the TV source is not detected anymore (with software version 5.0.0 the system worked normally).
How to solve this problem?
Juergen
 
Posts: 3
Joined: Fri May 15, 2015 9:37 am


Re: DVBLink TVSource 5.1.0 doesn`t detect SAT>IP server

Postby Oberon » Fri May 15, 2015 10:02 am

Please do the following:
set log level to info, restart dvblink app, reproduce the issue and attach zipped log files here.
Oberon
 
Posts: 11763
Joined: Thu Sep 06, 2007 5:04 am

Re: DVBLink TVSource 5.1.0 doesn`t detect SAT>IP server

Postby Juergen » Fri May 15, 2015 10:16 am

done so:
Attachments
dvblink-log-20150515-1109.zip
(9.55 KiB) Downloaded 176 times
Juergen
 
Posts: 3
Joined: Fri May 15, 2015 9:37 am

Re: DVBLink TVSource 5.1.0 doesn`t detect SAT>IP server

Postby Oberon » Fri May 15, 2015 10:49 am

TVSource build 11420 should fix the issue. Please update TVSource package using DVBLink Package Center.
Oberon
 
Posts: 11763
Joined: Thu Sep 06, 2007 5:04 am

Re: DVBLink TVSource 5.1.0 doesn`t detect SAT>IP server

Postby Juergen » Fri May 15, 2015 2:25 pm

Thanks, the problem was solved with the TVSource build 11420.
Juergen
 
Posts: 3
Joined: Fri May 15, 2015 9:37 am


Return to DVBLink TV Server for WD NAS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest