After reinstall 5.5 does not start

DVBLink TV Server for QNAP NAS is discussed here!

Re: After reinstall 5.5 does not start

Postby jorgecar » Thu Jul 30, 2015 6:31 pm

In non-transcoded mode also it occurs the same.

After attempting to view any issue, Qnap processes much slow and the network seems to be collapsing, even smb and afp (Mac <-> Qnap) connections fails.

The TS-870 has four Gigabit Ethernet ports.

Captura de pantalla 2015-07-30 a las 19.29.28.png
Captura de pantalla 2015-07-30 a las 19.29.28.png (134.46 KiB) Viewed 3595 times
jorgecar
 
Posts: 53
Joined: Wed Jul 24, 2013 4:53 pm


Re: After reinstall 5.5 does not start

Postby Oberon » Thu Jul 30, 2015 6:34 pm

Discontinuities cause the problem. Please make sure that
- USB stick is connected to USB2 port
- There are no other peripherals connected to the same USB port
- USB cable (if it is used) is short and of good quality
- You may need a powered USB hub (not likely, but still)
Oberon
 
Posts: 11763
Joined: Thu Sep 06, 2007 5:04 am

Re: After reinstall 5.5 does not start

Postby jorgecar » Thu Jul 30, 2015 7:09 pm

Sorry, I mean the IPTV connection. The USB stick (Wnin NovaT) not to recognize a USB 2.0 port being connected.
Net_Map.png
Net_Map.png (100.58 KiB) Viewed 3594 times
jorgecar
 
Posts: 53
Joined: Wed Jul 24, 2013 4:53 pm

Re: After reinstall 5.5 does not start

Postby jorgecar » Thu Jul 30, 2015 7:15 pm

It is very curious, installation is the same as was working properly before reinstalling the DVBLink.
I have also tried to change settings and opening ports and send it through another group of trunking (192.168.1.22) but neither works.
I have no more tests to do, except wait out another update to solve this problem.
jorgecar
 
Posts: 53
Joined: Wed Jul 24, 2013 4:53 pm

Re: After reinstall 5.5 does not start

Postby jorgecar » Thu Aug 06, 2015 8:06 pm

Hi,
They have finally solved all problems.
The error was an incorrect setting on the opening router ports. Now I think they are properly redirected, but as I found different possible configurations, would be a good idea for someone to publish the optimum configuration to prevent others from suffering the problems I had.
Thank you very much everyone for your great help.
jorgecar
 
Posts: 53
Joined: Wed Jul 24, 2013 4:53 pm

Re: After reinstall 5.5 does not start

Postby jorgecar » Thu Sep 10, 2015 10:40 am

Hi,
After installing the latest version, the program starts correctly.
Thanks to all.
Cheers,
jorgecar
 
Posts: 53
Joined: Wed Jul 24, 2013 4:53 pm

Re: After reinstall 5.5 does not start

Postby charettepa » Mon Oct 05, 2015 1:06 pm

I have been following this thread

I am on QNAP 4.2 with DVB 5.5
my system does start

however has anyone gotten the notice in QNAP that says dvblink along with a handfull of other apps will no longer be supported in 4.2
I find this a little alarming
I am on 4.2 rc2
I wonter if it means that as of the 4.2 final it will no longer work

has DVBLogic commented on this?
Server: DVBLink 6.0, QNAP TS-451, SiliconDust HDHomerun x2 (4ATSC), SiliconDust HDHomerun x1 (2QAM), Zap2it XMLTV
Clients: 4xGoogle Nexus Player + KODI 16.1 x86, Nvidia Shield + KODI 16.1
charettepa
 
Posts: 85
Joined: Fri Jan 09, 2015 5:14 am
Location: Ottawa, Ontario - Canada

Previous

Return to DVBLink TV Server for QNAP NAS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron