Problem with Qnap TS 869 Pro and DVBLink TVServer 5.1

DVBLink TV Server for QNAP NAS is discussed here!

Problem with Qnap TS 869 Pro and DVBLink TVServer 5.1

Postby SIN7 » Thu May 07, 2015 12:13 pm

hey guys,

i have a qnap ts 869 pro. (firmware version 4.1.3 built 20150408)
yesterday i installed DVBLink Server 5.1.0 X86(Intel) version from your hompage (http://dvblogic.com/de/software/qnap-x86-intel/).
after that i turned on the application in qnap appcenter and try to start the application.
this does not work. i cannot add screenshots to this topic, because it is detected as SPAM ?!

how can i solve this problem ?
SIN7
 
Posts: 5
Joined: Thu May 07, 2015 9:27 am


Re: Problem with Qnap TS 869 Pro and DVBLink TVServer 5.1

Postby the_man » Thu May 07, 2015 12:21 pm

Please, restart dvblink server one more time, wait a minute and try to enter in browser address line:
Your_NAS_IP:39876
NETGEAR RNDU2000; Synology DS112j, DS 212j, DS213+, DS 712+; Western Digital WD ex2; Asustor AS3, RPI2 ...
PCTV 460,461e,292e; TT 4400, 4650CI;DVBSKy S960; DD octopus net; Inverto sat2ip multibox; TBS DVB-C ...
the_man
 
Posts: 4696
Joined: Mon Dec 02, 2013 1:11 pm

Re: Problem with Qnap TS 869 Pro and DVBLink TVServer 5.1

Postby SIN7 » Thu May 07, 2015 12:39 pm

i tried your solution.
ERROR Message in browser: ERR_Connection_Refused

tried this with google chrome, mozilla firefox and internet explorer.
i already deleted the cookies and cache of these broswers.
qnap was restarted several times.

problem is still there...
SIN7
 
Posts: 5
Joined: Thu May 07, 2015 9:27 am

Re: Problem with Qnap TS 869 Pro and DVBLink TVServer 5.1

Postby the_man » Thu May 07, 2015 12:51 pm

Try to disable firewall, or create rule for 39876 and 8100-8101 ports
http://dvblogic.com/wiki/index.php/How_ ... forwarding
NETGEAR RNDU2000; Synology DS112j, DS 212j, DS213+, DS 712+; Western Digital WD ex2; Asustor AS3, RPI2 ...
PCTV 460,461e,292e; TT 4400, 4650CI;DVBSKy S960; DD octopus net; Inverto sat2ip multibox; TBS DVB-C ...
the_man
 
Posts: 4696
Joined: Mon Dec 02, 2013 1:11 pm

Re: Problem with Qnap TS 869 Pro and DVBLink TVServer 5.1

Postby SIN7 » Thu May 07, 2015 3:25 pm

Firewall is turned off.
Problem still exist.
SIN7
 
Posts: 5
Joined: Thu May 07, 2015 9:27 am

Re: Problem with Qnap TS 869 Pro and DVBLink TVServer 5.1

Postby SIN7 » Thu May 07, 2015 3:57 pm

02.png
02.png (48.42 KiB) Viewed 5543 times


03.png
03.png (10.16 KiB) Viewed 5543 times


04.png
04.png (50.08 KiB) Viewed 5543 times
SIN7
 
Posts: 5
Joined: Thu May 07, 2015 9:27 am

Re: Problem with Qnap TS 869 Pro and DVBLink TVServer 5.1

Postby SIN7 » Thu May 07, 2015 6:22 pm

I do not know why, but now it works.

i disabled all applications, boot serveral times nas and now it works. :)

please delete topic and thanks for your help!

br
SIN7
 
Posts: 5
Joined: Thu May 07, 2015 9:27 am


Return to DVBLink TV Server for QNAP NAS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest