DVBLink v6 and mdjapi plugins

DVBLink TVSource is discussed here!

Re: DVBLink v6 and mdjapi plugins

Postby Koen Zomers » Fri Oct 06, 2017 1:10 pm

Good question. Did this ever work with Acamd? I thought it couldn't work so always had it set to 1 channel per tuner.
Server: GigaByte GA-Z77N, Intel Core i5, 16 GB RAM
Tuners: Digital Devices CineCTV6 quad DVB-C
Software: DVBLogic 6.0.0 Server b14499,IPTV b13107,TVSource b14061,Acamd
Clients: Android, Kodi 17.6, RaspBerryPi 2 OpenElec
Koen Zomers
 
Posts: 77
Joined: Sat Jan 29, 2011 11:18 pm


Re: DVBLink v6 and mdjapi plugins

Postby nexusle » Fri Oct 06, 2017 1:12 pm

Shouldn't this be irrelevant, because the transponder will be decoded, not the channel? - I thinked :?:
nexusle
 
Posts: 284
Joined: Sat Nov 05, 2011 12:50 pm

Re: DVBLink v6 and mdjapi plugins

Postby Koen Zomers » Fri Oct 06, 2017 1:31 pm

Not completely sure how it works. I just set encrypted channels to 2 on all my tuners but it refuses two stream two channels from the same tuner. I checked to make sure the channels I tune to are in the same transponder. If there's a tuner available, it will pick a new tuner, if no tuners are available anymore, it will just freeze and not show anything.
Server: GigaByte GA-Z77N, Intel Core i5, 16 GB RAM
Tuners: Digital Devices CineCTV6 quad DVB-C
Software: DVBLogic 6.0.0 Server b14499,IPTV b13107,TVSource b14061,Acamd
Clients: Android, Kodi 17.6, RaspBerryPi 2 OpenElec
Koen Zomers
 
Posts: 77
Joined: Sat Jan 29, 2011 11:18 pm

Re: DVBLink v6 and mdjapi plugins

Postby kongedam » Fri Oct 06, 2017 2:23 pm

Yes it worked with Acamd, but I cant make it work with DVBJCAM
kongedam
 
Posts: 47
Joined: Fri Aug 14, 2009 4:06 pm

Re: DVBLink v6 and mdjapi plugins

Postby Koen Zomers » Fri Oct 06, 2017 2:39 pm

Ah cool. Didn't know it could work with Acamd. Just by creating a plugins and plugins1 subfolder under the tuner?

I raised this question to the maker of the plugin in the forum linked to in the first post by the way.

Do you get the same experience as I describe now with this plugin? So it keeps picking another tuner and if all are full that it freezes?
Server: GigaByte GA-Z77N, Intel Core i5, 16 GB RAM
Tuners: Digital Devices CineCTV6 quad DVB-C
Software: DVBLogic 6.0.0 Server b14499,IPTV b13107,TVSource b14061,Acamd
Clients: Android, Kodi 17.6, RaspBerryPi 2 OpenElec
Koen Zomers
 
Posts: 77
Joined: Sat Jan 29, 2011 11:18 pm

Re: DVBLink v6 and mdjapi plugins

Postby Oberon » Fri Oct 06, 2017 3:16 pm

Koen Zomers wrote:Not completely sure how it works. I just set encrypted channels to 2 on all my tuners but it refuses two stream two channels from the same tuner. I checked to make sure the channels I tune to are in the same transponder. If there's a tuner available, it will pick a new tuner, if no tuners are available anymore, it will just freeze and not show anything.

After changing the concurrency value server restart is required.
Oberon
 
Posts: 11763
Joined: Thu Sep 06, 2007 5:04 am

Re: DVBLink v6 and mdjapi plugins

Postby Koen Zomers » Fri Oct 06, 2017 3:21 pm

That figures then :) Will try again.

Can you give an update on the issue with the stale connections as well please?
viewtopic.php?f=56&t=32384
viewtopic.php?f=57&t=31216#p117876
Server: GigaByte GA-Z77N, Intel Core i5, 16 GB RAM
Tuners: Digital Devices CineCTV6 quad DVB-C
Software: DVBLogic 6.0.0 Server b14499,IPTV b13107,TVSource b14061,Acamd
Clients: Android, Kodi 17.6, RaspBerryPi 2 OpenElec
Koen Zomers
 
Posts: 77
Joined: Sat Jan 29, 2011 11:18 pm

Re: DVBLink v6 and mdjapi plugins

Postby kongedam » Sat Oct 07, 2017 8:10 am

Koen Zomers wrote:Ah cool. Didn't know it could work with Acamd. Just by creating a plugins and plugins1 subfolder under the tuner?

I raised this question to the maker of the plugin in the forum linked to in the first post by the way.

Do you get the same experience as I describe now with this plugin? So it keeps picking another tuner and if all are full that it freezes?


Correct
kongedam
 
Posts: 47
Joined: Fri Aug 14, 2009 4:06 pm

Re: DVBLink v6 and mdjapi plugins

Postby ptergrand » Sat Oct 14, 2017 3:25 pm

merhaba arkadaşlar TBS 6903 TV CARD ile DVBJCAM PLUGINS ile paylaşım yapabilirmiyiz
ptergrand
 
Posts: 5
Joined: Thu Sep 14, 2017 5:04 pm

Re: DVBLink v6 and mdjapi plugins

Postby nexusle » Sat Oct 14, 2017 3:28 pm

What?!

In English please!
nexusle
 
Posts: 284
Joined: Sat Nov 05, 2011 12:50 pm

Re: DVBLink v6 and mdjapi plugins

Postby btaroli » Sat Oct 14, 2017 7:19 pm

Google Translate to the rescue:

hello friends can we share with TBS 6903 TV CARD with DVBJCAM PLUGINS
btaroli
 
Posts: 228
Joined: Tue Jan 01, 2013 12:26 am
Location: SF Bay Area, CA, USA

Re: DVBLink v6 and mdjapi plugins

Postby arthurd123 » Mon Nov 20, 2017 7:26 pm

Guys quick question,

My live TV stopped working today, I checked my dreambox 500s then newcs and I think it was due to entitlements I don't think the plugin updated my viewing card entitlements, upon switching back to acamd and forcing the card to update from provided website it started working again. Not sure how long I have been using the plugin but probably only few months never had any issues with it so I was wondering if this plugin can auto update the viewing card or does newcs take care of that?

Thanks for your help in advance. :D
Server: Windows 7 Ultimate x64, Digital Devices Cine 2 5.5v , DVBLink Server 6.0.0 (13310) DVBLink TV Source 6.0.0 (13310)
Clients: Windows 7 Ultimate x64, S
at Package: NC+
Card Server: Dreambox 500S
arthurd123
 
Posts: 93
Joined: Tue Mar 09, 2010 2:35 pm

Re: DVBLink v6 and mdjapi plugins

Postby nexusle » Tue Nov 21, 2017 4:48 pm

Wrong place for this question. You must ask in the sat4all forum for issues with mjapi
nexusle
 
Posts: 284
Joined: Sat Nov 05, 2011 12:50 pm

Re: DVBLink v6 and mdjapi plugins

Postby Montoya » Wed Nov 22, 2017 9:50 am

DVBJCam had no problems updating my card, since DVBJCam was first released, so it can auto update.
DVBLink server 6.0.0 build14499, DVBLink TVSource 6.0.0 build14061, DVBLink for IPTV build 13107
Kodi 18.0-ALPHA1 Git:20180125-7379a75, Win10 Pro x64 1709 build16299.125
Montoya
 
Posts: 134
Joined: Fri Apr 29, 2016 6:06 pm

Re: DVBLink v6 and mdjapi plugins

Postby arthurd123 » Mon Nov 27, 2017 11:59 am

Montoya wrote:DVBJCam had no problems updating my card, since DVBJCam was first released, so it can auto update.


Thanks for your info I will keep an eye on it. :)
Server: Windows 7 Ultimate x64, Digital Devices Cine 2 5.5v , DVBLink Server 6.0.0 (13310) DVBLink TV Source 6.0.0 (13310)
Clients: Windows 7 Ultimate x64, S
at Package: NC+
Card Server: Dreambox 500S
arthurd123
 
Posts: 93
Joined: Tue Mar 09, 2010 2:35 pm

PreviousNext

Return to DVBLink TVSource

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests