5.1 on 5.1 issue

General discussions over DVBLink products

5.1 on 5.1 issue

Postby avdp » Wed Nov 26, 2014 1:49 am

I upgraded to DSM 5.1 with DVBLink 5.1 Beta before I knew I shouldn't. I haven't noticed any problems with my tuners, but I only use HDHomeRun tuners, so I am not sure how relevant the drivers are.

I do have one issue, which I don't know has anything to do with the 5.1 versions, but I thought I'd throw it out there anyway: anytime I schedule 2 recordings back to back on the same channel, the second recording only generates a zero byte file. Anybody else seen this problem???
avdp
 
Posts: 8
Joined: Sun Aug 31, 2014 12:12 am


Re: 5.1 on 5.1 issue

Postby the_man » Wed Nov 26, 2014 7:48 am

I am to try reproduce this issue today, and write about it.
NETGEAR RNDU2000; Synology DS112j, DS 212j, DS213+, DS 712+; Western Digital WD ex2; Asustor AS3, RPI2 ...
PCTV 460,461e,292e; TT 4400, 4650CI;DVBSKy S960; DD octopus net; Inverto sat2ip multibox; TBS DVB-C ...
the_man
 
Posts: 4696
Joined: Mon Dec 02, 2013 1:11 pm

Re: 5.1 on 5.1 issue

Postby the_man » Wed Nov 26, 2014 10:32 am

I tried to reproduce your issue.
So i programed adjacent records manually and using EPG, spent about 6 tests, but all entries recorded as it should
NETGEAR RNDU2000; Synology DS112j, DS 212j, DS213+, DS 712+; Western Digital WD ex2; Asustor AS3, RPI2 ...
PCTV 460,461e,292e; TT 4400, 4650CI;DVBSKy S960; DD octopus net; Inverto sat2ip multibox; TBS DVB-C ...
the_man
 
Posts: 4696
Joined: Mon Dec 02, 2013 1:11 pm

Re: 5.1 on 5.1 issue

Postby avdp » Wed Nov 26, 2014 8:37 pm

Darn. It happened again last night.

Just curious, in your tests, do you have any padding set for your recordings?
avdp
 
Posts: 8
Joined: Sun Aug 31, 2014 12:12 am

Re: 5.1 on 5.1 issue

Postby the_man » Thu Nov 27, 2014 12:37 pm

Yes i have margins, a 5 minutes before and 5 - after.
NETGEAR RNDU2000; Synology DS112j, DS 212j, DS213+, DS 712+; Western Digital WD ex2; Asustor AS3, RPI2 ...
PCTV 460,461e,292e; TT 4400, 4650CI;DVBSKy S960; DD octopus net; Inverto sat2ip multibox; TBS DVB-C ...
the_man
 
Posts: 4696
Joined: Mon Dec 02, 2013 1:11 pm

Re: 5.1 on 5.1 issue

Postby Stephan296 » Wed Dec 03, 2014 8:06 pm

When i update to 5.1 dont work with google chrome and i cant activate products.<br/>
Stephan296
 
Posts: 32
Joined: Tue Nov 26, 2013 6:02 pm

Re: 5.1 on 5.1 issue

Postby poroto40 » Wed Dec 10, 2014 11:22 pm

fixed change browse to firefox and all addons appear
thanks in advance
poroto40
 
Posts: 2
Joined: Sat Dec 21, 2013 11:46 am


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest