TVSource: No update option 4.5.3 --> 4.6.0

General discussions over DVBLink products

TVSource: No update option 4.5.3 --> 4.6.0

Postby rrmo » Wed Jul 17, 2013 9:11 pm

1. No update option but only install
1.PNG
1.PNG (24.68 KiB) Viewed 5140 times


2. Using the install option asks for de-installing TVSource via Control Panel :D
2.PNG
2.PNG (6.05 KiB) Viewed 5140 times


I'm not hot on de-installing the whole suite and all components, so will be waiting for a fixed build-
rrmo
 
Posts: 31
Joined: Tue Feb 19, 2013 9:33 am


Re: TVSource: No update option 4.5.3 --> 4.6.0

Postby danee » Thu Jul 18, 2013 2:25 pm

Manualy downloading the new version from the website: http://dvblogic.com/en/products/windows-pc will give you the option to do an update.
But I agree, an option to update the platform software through the webinterface would be nice.
Server: I3 530, 8gb, Samsung 830 256GB, WHS 2011
Tuners: 1x anysee e7, 2x anysee e30tc
Software: DVBLink Server 4.6.0, Connect!Server 4.6.0, TVSource 4.6.0
Clients: 2 x Mac Mini 2010, Windows 7 dedicated Media Center use. iPhone, iPad
danee
 
Posts: 172
Joined: Tue Jun 28, 2011 3:29 pm
Location: the Netherlands

Re: TVSource: No update option 4.5.3 --> 4.6.0

Postby rrmo » Thu Jul 18, 2013 10:02 pm

Manualy downloading the new version from the website: http://dvblogic.com/en/products/windows-pc will give you the option to do an update.
But I agree, an option to update the platform software through the webinterface would be nice.


I guess you refer to downloading the .dlp package of TVSource... will give it a try-
but btw, using the GUI to update a component is not really a nice to have but rather the recommended way as described in the download section of e.g. TVSource...

How to Install
DVBLink TVSource is installed using DVBLink Package Center interface.
(To access the DVBLink Package Center interface, DVBLink Server has to be installed on your Windows PC first).
rrmo
 
Posts: 31
Joined: Tue Feb 19, 2013 9:33 am

Re: TVSource: No update option 4.5.3 --> 4.6.0

Postby rrmo » Mon Jul 22, 2013 10:38 pm

that seems to go a bit deeper-

uploading the .dlp file of TVSource gives me this...

error.PNG
error.PNG (3.99 KiB) Viewed 4996 times


and the TVSource component itself can't even be uninstalled...

lic.PNG
lic.PNG (13.11 KiB) Viewed 4996 times
rrmo
 
Posts: 31
Joined: Tue Feb 19, 2013 9:33 am

Re: TVSource: No update option 4.5.3 --> 4.6.0

Postby appelblom » Tue Jul 23, 2013 12:07 pm

I cant update any installed components after i upgraded the DVBLink Server to 4.6.0 build 8663, i got the same error-message as rrmo, Installation error and no explanation. I also tried to upload dlp-files but i got the same error-message.
appelblom
 
Posts: 15
Joined: Sun Jul 01, 2012 8:12 pm

Re: TVSource: No update option 4.5.3 --> 4.6.0

Postby Oberon » Tue Jul 23, 2013 12:15 pm

Please attach the log files
Oberon
 
Posts: 11763
Joined: Thu Sep 06, 2007 5:04 am

Re: TVSource: No update option 4.5.3 --> 4.6.0

Postby appelblom » Tue Jul 23, 2013 1:16 pm

Here is my log file!

I have updated page with F5, i tried with different browser and i tried to uppgrade via another computers browser, but i got the same error the whole time. The installation is on a Windows Home Server 2011 and the previus version 4.5.3 worked fine.
Attachments
dvblink-log-20130723-1410.zip
(42.25 KiB) Downloaded 204 times
appelblom
 
Posts: 15
Joined: Sun Jul 01, 2012 8:12 pm

Re: TVSource: No update option 4.5.3 --> 4.6.0

Postby Oberon » Tue Jul 23, 2013 1:25 pm

appelblom wrote:Here is my log file!

I have updated page with F5, i tried with different browser and i tried to uppgrade via another computers browser, but i got the same error the whole time. The installation is on a Windows Home Server 2011 and the previus version 4.5.3 worked fine.

It happens very seldom, but happens. The workaround would be to delete the files pid and status from <dvblink>\packages\ directory
Oberon
 
Posts: 11763
Joined: Thu Sep 06, 2007 5:04 am

Re: TVSource: No update option 4.5.3 --> 4.6.0

Postby appelblom » Tue Jul 23, 2013 5:19 pm

Oberon wrote:
appelblom wrote:Here is my log file!

I have updated page with F5, i tried with different browser and i tried to uppgrade via another computers browser, but i got the same error the whole time. The installation is on a Windows Home Server 2011 and the previus version 4.5.3 worked fine.

It happens very seldom, but happens. The workaround would be to delete the files pid and status from <dvblink>\packages\ directory



Thanks Oberon,
Now everyting works perfect again!!

Regards Appelblom
appelblom
 
Posts: 15
Joined: Sun Jul 01, 2012 8:12 pm


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron