HD flag in TV Adviser (DE, AT, CH)

Discuss all DVBLink TV Adviser products here

HD flag in TV Adviser (DE, AT, CH)

Postby rbueeler » Thu Jun 09, 2016 7:31 pm

Is there any reason why only the channel "SWR HD" has the HD flag in TV Adviser (DE, AT, CH)?
Could it be added also for the other channels of German public broadcasters? (isn't it same data source for all German public broadcasters?)
Attachments
screenshot.png
screenshot.png (233.93 KiB) Viewed 2011 times
Tuner: Digital Devices Octopus NET CT/2 (FW 1.0.72)
Server: Synology DS214+ on DSM 6.0.2-8451 Update 2, DVBLink TVSource 6.0.0 and DVBLink TV Adviser 6.0.0
Clients: Sony Bravia DLNA TV, Sony Xperia Z5 Compact, Sony Xperia Z3 Tablet Compact
rbueeler
 
Posts: 60
Joined: Sun Mar 02, 2014 10:05 pm


Re: HD flag in TV Adviser (DE, AT, CH)

Postby the_man » Mon Jun 13, 2016 1:03 pm

Seems there just no HD flag in the EPG data. Going to find out this.
NETGEAR RNDU2000; Synology DS112j, DS 212j, DS213+, DS 712+; Western Digital WD ex2; Asustor AS3, RPI2 ...
PCTV 460,461e,292e; TT 4400, 4650CI;DVBSKy S960; DD octopus net; Inverto sat2ip multibox; TBS DVB-C ...
the_man
 
Posts: 4696
Joined: Mon Dec 02, 2013 1:11 pm

Re: HD flag in TV Adviser (DE, AT, CH)

Postby rbueeler » Tue Jun 14, 2016 9:09 am

Seems there just no HD flag in the EPG data.

Thanks. For me it is no big problem when the HD flag is not present, however it should be consistent (available for all channels or not available for all channels).
Tuner: Digital Devices Octopus NET CT/2 (FW 1.0.72)
Server: Synology DS214+ on DSM 6.0.2-8451 Update 2, DVBLink TVSource 6.0.0 and DVBLink TV Adviser 6.0.0
Clients: Sony Bravia DLNA TV, Sony Xperia Z5 Compact, Sony Xperia Z3 Tablet Compact
rbueeler
 
Posts: 60
Joined: Sun Mar 02, 2014 10:05 pm


Return to DVBLink TV Adviser products

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest