upgraded to 5.5 and now not working.

Post your questions about DVBLink products running on Windows platform here!

upgraded to 5.5 and now not working.

Postby duffeye » Fri Dec 18, 2015 2:25 pm

so i was on dvblink server v5.0 and had dvblink connect server installed. everything was hunky dory.

today i upgraded to 5.5 via the bat file in the download folder. it prompted me to uninstall connect server before i could continue so i did.

the server upgraded and i then upgraded the tv adviser and tv source plugins to 5.5. i then rebooted the system

now i can't stream any channels. the guide is populated but when i select a channel in kodi it just times out. on the monitoring tab on the server i can see it picks up a stream but then drops it all on its own.


i have attached extended info logfiles. help would be appreciated as I really need to get this sorted before the wife comes home!
Attachments
dvblink-log-20151218-1311.zip
(121.34 KiB) Downloaded 77 times
duffeye
 
Posts: 26
Joined: Wed Dec 10, 2014 11:52 pm


Re: upgraded to 5.5 and now not working.

Postby duffeye » Fri Dec 18, 2015 4:00 pm

ok this is a bit weird.

i just remoted into my server and opened up dvblink guide in chrome. channels play fine both transcoded and with vlc.

the issue seems to be only on clients outside my home network. is it possible the server thinks it needs connect installed?
duffeye
 
Posts: 26
Joined: Wed Dec 10, 2014 11:52 pm

Re: upgraded to 5.5 and now not working.

Postby duffeye » Fri Dec 18, 2015 6:48 pm

duuh im an idiot. ddnt open the correct ports on router.

problem solved. move along nothing to see here :mrgreen:
duffeye
 
Posts: 26
Joined: Wed Dec 10, 2014 11:52 pm


Return to DVBLink Server on Windows platform

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron