dvbdreambridgesetup.exe

Post your questions about DVBLink products running on Windows platform here!

dvbdreambridgesetup.exe

Postby folkart » Mon Nov 11, 2013 1:06 pm

I have DVBDream installed an working. I'm trying to use MCE with dvbdream. I've installed dvblink server 2.3 and rebooted. then installed dvblinkbridgesetup.exe . then I go into MCE and setup up using this tutorial h++p://1geek1tool.com/dvbdream/installation/, everything seems to work fine. Then I get to the part where I go to dvbdream and open Modules/dvbdreambridge and a window pops up and supposed to have channels listed with check boxs beside of them...but there are no channels listed. Now in the dvbdream window all of my channels are listed, just not in the dvbbridge window. Any help would be appreciated
:)
folkart
 
Posts: 4
Joined: Mon Nov 11, 2013 12:53 pm


Re: dvbdreambridgesetup.exe

Postby folkart » Mon Nov 11, 2013 2:54 pm

does dvbdreambridge console have to be activated before it works right?
folkart
 
Posts: 4
Joined: Mon Nov 11, 2013 12:53 pm

Re: dvbdreambridgesetup.exe

Postby folkart » Mon Nov 11, 2013 3:38 pm

obviously not....because i just bought it :/
folkart
 
Posts: 4
Joined: Mon Nov 11, 2013 12:53 pm

Re: dvbdreambridgesetup.exe

Postby folkart » Mon Nov 11, 2013 4:05 pm

i got it!!!! used older version dvbdream
:)
folkart
 
Posts: 4
Joined: Mon Nov 11, 2013 12:53 pm

Re: dvbdreambridgesetup.exe

Postby Oberon » Mon Nov 11, 2013 4:14 pm

DVBLink for DVBDream was developed and maintained by 1geek1tool.com. It is not supported anymore by them, but you may try to contact them via e-mail with your questions.
You can also try using DVBLink TVSource instead, which is the current supported comparable product.
Oberon
 
Posts: 11763
Joined: Thu Sep 06, 2007 5:04 am


Return to DVBLink Server on Windows platform

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest