Audio sync problem with web client

General discussion about DVBLink clients

Audio sync problem with web client

Postby CD_Viking » Mon Sep 19, 2016 2:23 pm

Hi

I have a problem with the audio being out of sync with the web client after installing DvbLink server v6.0 (13129) When I start viewing a live stream from TVsource its fine for the first 2 seconds, then there is a glitch and after that the audio is a second in front of the video.

This is consistent on all channels when using transcoding and happens each time. (Works fine without). Is there anything I can do to fix this?

Btw, Transcoding works fine from mobile apps (both IOS and Android)
CD_Viking
 
Posts: 3
Joined: Mon Mar 08, 2010 12:17 pm


Re: Audio sync problem with web client

Postby the_man » Tue Sep 20, 2016 10:38 am

What browser do you use? I guess it may be the browser issue.
Also have you tried to use the DVBLink viewer?
NETGEAR RNDU2000; Synology DS112j, DS 212j, DS213+, DS 712+; Western Digital WD ex2; Asustor AS3, RPI2 ...
PCTV 460,461e,292e; TT 4400, 4650CI;DVBSKy S960; DD octopus net; Inverto sat2ip multibox; TBS DVB-C ...
the_man
 
Posts: 4696
Joined: Mon Dec 02, 2013 1:11 pm

Re: Audio sync problem with web client

Postby CD_Viking » Thu Sep 22, 2016 2:19 pm

Hi

I have tested with Chrome and Safari, but can check Explorer as well.

Since this is just a problem when Transcoding I haven't tried with viewer. If i turn off transcoding and use VLC all works fine.

But I can give Viewer a go just to make sure.

Mhp
CD_Viking
 
Posts: 3
Joined: Mon Mar 08, 2010 12:17 pm


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron