Change Default Audio Channel

General discussion about DVBLink clients

Change Default Audio Channel

Postby videogamingtown » Mon Sep 05, 2016 12:46 pm

I have just purchased the full version of your software, i have germany channels that have and english audio channel on them, Everytime i tune a channel it reverts back to the default audio
channel which is german, is it possible to change this and keep it at the second audio channel ?
videogamingtown
 
Posts: 5
Joined: Fri Jul 01, 2016 7:53 pm


Re: Change Default Audio Channel

Postby the_man » Tue Sep 06, 2016 2:37 pm

Unfortunately - there is no such option. At least at the moment.
PS. What DVBlink client(s) do you use?
NETGEAR RNDU2000; Synology DS112j, DS 212j, DS213+, DS 712+; Western Digital WD ex2; Asustor AS3, RPI2 ...
PCTV 460,461e,292e; TT 4400, 4650CI;DVBSKy S960; DD octopus net; Inverto sat2ip multibox; TBS DVB-C ...
the_man
 
Posts: 4696
Joined: Mon Dec 02, 2013 1:11 pm

Re: Change Default Audio Channel

Postby videogamingtown » Sun Sep 11, 2016 8:37 am

Kodi or dvblink player , it is a very basic feature , can it be added
videogamingtown
 
Posts: 5
Joined: Fri Jul 01, 2016 7:53 pm

Re: Change Default Audio Channel

Postby the_man » Mon Sep 12, 2016 11:52 am

Please make a feature request and it will be considered.
At the moment you may set a track only with the transcoded stream if i'm not mistaken.
NETGEAR RNDU2000; Synology DS112j, DS 212j, DS213+, DS 712+; Western Digital WD ex2; Asustor AS3, RPI2 ...
PCTV 460,461e,292e; TT 4400, 4650CI;DVBSKy S960; DD octopus net; Inverto sat2ip multibox; TBS DVB-C ...
the_man
 
Posts: 4696
Joined: Mon Dec 02, 2013 1:11 pm


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests